Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Hassaten, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, akla yatkın şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kazalı sınıftaki işyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın takkadak kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması kucakin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın merdiveni kapısı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim öge bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem nöbetlevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura özen edilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman Yangın Kapısı ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en şiddetli kalite ve en yönlü bedel politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın merdiveni, her çmüsavi yapı içerisinde kâin insanoğluın ve öteki kıpırdakların yangın yahut rastgele bir ivedili perese esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme ehil, bünyelması zorunlu, yapıların vazgeçilemez unsurları ortada arsa almaktadır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar normal kapı kolu kabilinden olur.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları munis fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını esenlar.

Yangın kapısı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini getirmek midein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page